www.mayil.com / www.morya.org / www.hetleven.be

Routebeschrijving naar
MAYIL
Proosdijstraat 99 in Hertsberge
Tel. 050 68 96 33

Hertsberge ligt in de driehoek Brugge - Gent - Kortrijk en is met de auto zeer vlot bereikbaar (routebeschrijvingen zie verder op deze pagina)

BUS:

Met het openbaar vervoer is Hertsberge in zekere mate bereikbaar met de bus en/of de belbus. Raadpleeg hiervoor de website van De Lijn. De halte ligt aan de kerk van Hertsberge, vanaf daar moet je ongeveer 450m wandelen, de Rapaertstraat in en op het einde (voorzichtig) oversteken naar nr. 99.

Met de gps:

Sommige gps-systemen weten niet goed waar ons huis ligt. Kies om zeker te zijn als bestemming Hertsberge - Proosdijstraat 76 (Bloemenwinkel Amaranthus, deze ligt recht tegenover ons huis) of kies voor de kruising tussen de Proosdijstraat en de Rapaertstraat. Parkeer langs de weg. Let goed op voor snel verkeer.

Met de auto:

Wat je gps je ook vertelt, eigenlijk is de E40 afrit 9 - Oostkamp de eenvoudigste en snelste manier om tot bij ons te geraken, zowel vanuit Brugge als vanuit Gent en Kortrijk!

Vanuit Brugge:

Neem de Expressweg en daarna de E40 richting Gent. Neem de eerste afslag 9 Oostkamp. Sla linksaf richting Hertsberge. Ga rechtdoor op deze weg, over het verkeersplateau (pas op, zacht om erop te rijden, maar zeer steil op het einde om er weer af te gaan! Snelheid verminderen) en sla daarna rechtsaf. Proosdijstraat 99 bevindt zich op deze weg in de eerste bocht, in de bebouwde kom, aan de rechterkant, schuin over de straat die naar de kerk van Hertsberge loopt. Links zie je eerst een handelaar met grote tractors en dan direct een bloemenwinkel "Amaranthus". Wij wonen tegenover de bloemenwinkel. Parkeer langs de weg. Let goed op voor snel verkeer.

Vanuit Kortrijk:

Neem de E403 en neem bij Brugge de afrit richting E40 naar GENT. Neem daar de eerste afslag, nr. 9 Oostkamp (dit is eenvoudiger en minder druk dan E403 afrit Ruddervoorde en niet langer qua reistijd). Sla linksaf richting Hertsberge. Ga rechtdoor op deze weg, over het verkeersplateau (pas op, zacht om erop te rijden, maar zeer steil op het einde om er weer af te gaan! Snelheid verminderen) en sla daarna rechtsaf. Proosdijstraat 99 bevindt zich op deze weg in de eerste bocht, in de bebouwde kom, aan de rechterkant, schuin over de straat die naar de kerk van Hertsberge loopt. Links zie je eerst een handelaar met grote tractors en dan direct een bloemenwinkel "Amaranthus". Wij wonen tegenover de bloemenwinkel. Parkeer langs de weg. Let goed op voor snel verkeer.

Vanuit richting Gent:

Neem vanaf de E40 de afrit 9 Oostkamp (eenvoudiger en minder druk dan Beernem en niet langer qua reistijd). Sla linksaf richting Hertsberge en rijd de brug over. Ga rechtdoor op deze weg, over het verkeersplateau (pas op, zacht om erop te rijden, maar zeer steil op het einde om er weer af te gaan! Snelheid verminderen) en sla daarna rechtsaf. Proosdijstraat 99 bevindt zich op deze weg in de eerste bocht, in de bebouwde kom, aan de rechterkant, schuin over de straat die naar de kerk van Hertsberge loopt. Links zie je eerst een handelaar met grote tractors en dan direct een bloemenwinkel "Amaranthus". Wij wonen tegenover de bloemenwinkel. Parkeer langs de weg. Let goed op voor snel verkeer.