Afbeelding MMMorya "Pop-up"

met Marie Crevits

"Pop-up" betekent dat iets voor heel even te voorschijn springt - in ons geval organiseren we een Morya ontmoetingsruimte voor één dag.

Het unieke aan de Morya boeken is niet alleen de ongelooflijke hoeveelheid levenswijsheid en waarheid die je erin kan vinden, maar ook de grote eenvoud waarin het door auteur Geert Crevits verwoord is. De inzichten van Meester Morya kunnen je leven veranderen!

Op het programma

Het programma van de pop-up dagen is super eenvoudig, want het belangrijkste is het persoonlijk contact. In de Morya pop-ups creëren we ruimte voor ontspannen kennismaking en betekenisvol gesprek. Wat betekent de wijsheid van Meester Morya voor jou, en hoe kun je dit (nog meer) integreren in je dagelijkse leven?

De pop-up shop opent de deuren om 14u en eindigt rond 19u. Het is vrij in-en-uit, je komt en gaat wanneer het jou past!

Er zijn bij iedere pop-up ook twee groepsmeditaties met begeleiding door Marie, eentje rond 15u15, een tweede rond 18u, zodat iedereen minstens één keer kan deelnemen. De meditatie is iedere keer anders en ontstaat uit de inspiratie van het moment en in functie van de aanwezigen. Ervaring met meditatie is niet nodig.

Daarnaast is er gelegenheid om alle Morya publicaties en boeken in te kijken, uit te kiezen en aan te kopen. Er is 10% korting op alles: boeken, cd's, kaartensets, spiritueel dagboek, werkboeken, kaarsen enz. Iedereen krijgt ook een paar leuke bladwijzers en een brochure mee naar huis.Morya kaarten

Marie geeft doorlopend (gratis) persoonlijke mini-workshops met de Morya kaarten. Je legt je probleem of vraag kort uit, daarna adviseert Marie jou over de juiste vraagstelling en over hoeveel kaarten je best trekt. Nadien krijg je hulp bij het interpreteren van de antwoorden, als dat nodig is.

Het is ook fijn om andere mensen uit je streek te leren kennen. Iedereen die aanwezig is, is geïnteresseerd in de levenswijsheid van Meester Morya, dus is het zeker en vast de moeite om met elkaar in contact te komen!

Kom deelnemen aan de diepgaande gesprekken, de verrijkende ontmoetingen en de sterke groepsmeditaties!

Praktisch

Binnenspringen op de pop-up dag is gratis en volledig vrijblijvend. We vragen wel dat je om praktische redenen zou laten weten dat je komt via onderstaand inschrijvingsformulier.
Last-minute beslissers en mee-komers zijn altijd welkom, ook zonder inschrijven.

Data, locaties, inschrijven

Duid de pop-up aan waarvoor je wenst in te schrijven en eventueel de meditatie(s) waaraan je verwacht deel te nemen

Elke pop-up loopt van 14u tot 19u. Na je inschrijving ontvang je nog meer informatie over wegbeschrijving, parkeer-advies en evt. openbaar vervoer naar de pop-up van jouw keuze.

in Dendermonde op 27 april
in Brugge op za. 4 mei
in Sint-Truiden op za. 25 mei
in Gent op zo. 2 juni

in Aalst op za. 15 juni
_ meditatie om 15u15
_ meditatie om 18u
bij Elisabeth (Terra Nova)
Oude Gentbaan 257
9300 Aalst
in Heist op zo. 16 juni 2019
_ meditatie om 15u15
_ meditatie om 18u
bij Monica
H. Consciencestraat 42
8301 Knokke-Heist
(8 min. te voet van station)
Geen Morya pop-up bij jou in de buurt? Nodig ons uit! Contact

Om in te schrijven, vul je gegevens in:* Je woonplaats: (stad/gemeente)

(controleer goed aub!)


(één keer klikken en wachten tot je op een ander blad terecht komt. Als het formulier niet naar behoren zou werken, mail dan alsjeblieft je inschrijving naar marie(a)morya.org )

Herfst 2019

GezochtWil jij in de herfst van 2019 ook graag eens gastheer of gastvrouw zijn voor één dag en onze Morya pop-up shop verwelkomen in jouw huiskamer of in een leuke ruimte bij jou in de buurt? We zoeken nog nieuwe locaties in Vlaanderen én zeker ook in Nederland.
Laat het ons alsjeblieft weten via mail of telefoon. Als jouw locatie geschikt blijkt, wordt het zeker en vast een bijzondere gebeurtenis!

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Elke volle maan een inspirerende tekst van Morya,
een hart onder de riem voor meer dan vijfduizend mensen.

Vraag hier gratis aan.