Afbeelding MMMorya Samenzijn

door Marie Crevits

 

Op het programma

Werkboek voor het levenLezing in intieme kring, met veel praktische raad, met vraag & antwoord en met meditatie-oefeningen geïnspireerd op de gevarieerde inhoud van de Morya boeken.

Voorkennis over Morya, spiritualiteit of meditatie is niet nodig.

Praktisch

Deelnemen kost 15 euro.

Data, locaties, inschrijven

Vooraf inschrijven wordt ten zeerste geapprecieerd, maar last-minute beslissers zijn ook altijd welkom. De deuren gaan open vanaf drie kwartier voor de begintijd.

Duid het Morya Samenzijn aan waarvoor je wenst in te schrijven

Sorry, voorlopig geen Samenzijn gepland  
Geen Morya Samenzijn bij jou in de buurt? Nodig ons uit

Om in te schrijven, vul je gegevens in:

(wordt enkel gebruikt in nood)
* Je woonplaats: (stad/gemeente)

(controleer goed aub!)


(één keer klikken en wachten tot je op een ander blad terecht komt. Als het formulier niet naar behoren zou werken, mail dan alsjeblieft je inschrijving naar marie(a)morya.org )

Ter plekke

In de pauze en voor en na de workshop kan je alle Morya boeken, cd’s en kaartensets bekijken en aanschaffen. Wie graag hulp wil bij het kiezen, krijgt extra uitleg en advies. Er zijn ook mooie Morya kaarsen te verkrijgen.

Morya publicaties

Over Marie Crevits

Geert+MarieMarie (34) is een dochter van Geert Crevits (1944-2012), auteur van tientallen Morya boeken waarvan er op vandaag ruim 30.000 verkocht zijn.

Van jongs af aan gedrenkt in spirituele wijsheden, ontwikkelde ze al snel een diep begrip over hoe het leven in elkaar zit, terwijl ze van nature makkelijk de woorden vindt om het ook aan anderen te kunnen overbrengen. Zodra ze kon, begon ze mee te werken met haar beide ouders, voor een deel zelfs al tijdens haar studies. Na het overlijden van haar vader Geert in 2012 zette ze zijn traditie van het geven van Morya lezingen verder. Zij is ook degene die de Morya Werkboeken samenstelde.Marie

Marie is een spontane en enthousiaste spreker, die er net als haar vader van houdt om in te gaan op vragen uit het publiek en gedreven is om de wijsheid van Meester Morya duidelijk toe te lichten, steeds met de nodige humor en dicht bij het leven van elke dag.

*

Krijg jij onze nieuwsbrief al?
Elke volle maan een inspirerende tekst van Morya,
een hart onder de riem voor meer dan vijfduizend mensen.

Vraag hier gratis aan.